In de rubriek 'Meet the makers' stellen we de makers die mee doen met De Avond van de Almeerse Film aan jullie voor. Deze keer Yorel en Tristan die samen de film Baker Boyz maken. 

Waarom doen jullie mee met de Avond van de Almeerse Film? 

Het leek ons een erg leuk en uitdagend project om samen aan onze eerste gezamenlijke film te werken. 

Waar komt het idee vandaan? 

Het idee kwam van een sketch van Yorel, genaamd Baker Boy. De sketch sprak Tristan aan, voornamelijk de comedy gepaard met een ideologie waarin wij ons beiden in kunnen vinden. Voor je dromen gaan ongeacht wat er gebeurd. Hard werken wordt beloond. 
Inspiratie halen wij beiden uit onze dagelijks leven, maar ook uit films van Tarantino, of comedians als Kevin Hart. Daarnaast zijn wij beiden erg creatief bezig, en verhalen vertellen is een passie van ons. Dat motiveert ons om deze film te maken, maar ook het laten zien aan anderen die dezelfde dromen hebben, dat er mogelijkheden zijn om die waar te maken. 

Meer informatie over de crowdfunding van Baker Boys is te vinden op: 
https://cinecrowd.com/baker-boyz.