ALMEERS FILM TALENT IN COMPETITIE

Cultuurfonds Almere en crowdfundingplatform CineCrowd zijn op zoek naar Almeers filmtalent! Met de filmwijk in het achterhoofd biedt de competitie makers uit Almere een podium. Aan de competitie is één voorwaarde verbonden: minimaal een van de makers (regisseur, scenarist of producent) woont in de Gemeente Almere. De geselecteerde films ontvangen €2500,- van Cultuurfonds Almere, mits zij voor €7500,- crowdfunden via CineCrowd. Ieder genre kan ingediend worden; documentaire, fictie of experimenteel.

 

De korte films die geselecteerd worden, zullen in december in première gaan tijdens de Avond van de Almeerse Film. Tijdens deze avond zal de jury een winnaar uitkiezen die de prijs ‘Almeers Film Talent 2016’ ontvangt, een prijs van €2000,-. Daarnaast wordt de ‘Pionier Award’ uitgereikt, een prijs van €500,- voor het artistiek meest gedurfde project.

Dien voor 20 juni je filmplannen in bij CineCrowd (almeersfilmtalent@cinecrowd.com) en maak kans op € 10.000,- (en wie weet meer!) om jouw film nog dit jaar te realiseren.